Inspirasjon stue grå sofa

Her får du en sniktitt i skjønne stuer fra påmeldte i Norges vakreste hjem. Det grå går igjen i sofaen, veggen og gulvteppet, men tekstur i . En moderne grågrønn 3-seters sofa med fotskammel i ei stue med grønne vegger.

Mange puter i forskjellige mønstre pynter opp i sofaen. Mange hadde nok vært redde for å male stuen sin mørk grå, men det fungerer forbausende bra, særlig når. Written by vakreadmin, Posted in Inspirasjon, Stue.


Minimalistisk og nøytrale farger er hvert fall stikkord for hvordan vi vil ha det.

Jeg elsker grått interiør, så sofaen skal hvert fall være grå og stooor . Fargen er verken helt grå eller helt beige, men er perfekt harmoni. Stuen er nå malt i Teblomst, tenkte å male den i lys antikk som kjøkkenet. Jeg lurer på om greige farger gjør det mer komplisert for meg,ved valg av sofa osv.


Barnerommet er barnas palass, hvor de skal finne ro, inspirasjon og trygghet . I årevis har Ola Nordmann valgt trygt og treigt og satset på en palett med hvitt, beige og kanskje - om man var ekstra vågal - lyse grått. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. I butikkene finner du alt du trenger for å innrede stue, spiseplass, soverom og entre.


Stuen vår er en så trasig og grå plass å være, at jeg blir litt nedfor bare av.

Nye pynteputer i freshere farge i sofaen og veggene trenger sårt et par. Sykt mye fint og mye inspirasjon å hente :) ville malt den grå veggen hvit.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi