Kjkkeny med sitteplass

Vi planlegger å ha kjøkkenøy (kokeøy) i vårt nye hus. Men da bør vi vel ha sitteplass for den som lager mat også, slik at man kan sitte mot . Vurderer du å innrede ditt nye kjøkken med en kokeøy eller kjøkkenøy?

Les om fordelene ved kjøkkenøya, og om den passer til kjøkkenet ditt. Lyst til å bygge en kjøkkenøy med god oppbevaring? Med en kjøkkenøy får du et sosialt og livlig kjøkken som legger til rette for flere kokker og mer moro.


Men ikke la deg skremme av det flotte utseendet, for det er faktisk ganske enkelt å fjerne alle skap og benkeplater fra veggene og selv bygge ei kjøkkenøy – bare . Et stor kjøkkenøy blir både en ekstra arbeidplass og kan gi gode løsninger for oppbevaring. Hvis jeg skal ha sitteplasser ved kjøkkenøyen, hvor bred må da åpningen være? Vet det er dårlig forklart, men håper dere skjønner hva jeg . Vi skal ha en halvøy på kjøkkenet som stikker ut ifra veggen.


På den ene enden skal det være sitteplasser på hver side i vanlig høyde. Stekeplate eller vask eller bare arbeidsbenk? Her har jeg montert kjøkkeninn- redning fra Ikea, og bygget en stor kjøkkenøy med sitteplass for .

Kjøkkenøya blir brukt til alt fra hverdagsfrokostene til serveringsbuffet og med noen krakker stående på baksiden er det alltid en som slår seg . Utstillingsmodell glas tech fra nolte kjøkkenøy selges med over. IKEA - STENSTORP, Kjøkkenøy, Frittstående kjøkkenøy; enkel å plassere der du vil ha den på kjøkkenet. Endelig ble kjøkkenøya vår slik vi (jeg) vil ha den.


Det er utspring på benkeplaten på tre av sidene for sitteplass. Lang kjøkkenøy med spiseplasser og god arbeidsplass. Lekkert og moderne kvalitetskjøkken med mye skapplass og kjøkkenøy med praktisk sitteplass og skuffer.


SpesifikasjonKjøkkenøy i antikgrå håndmalt utførelse. Praktisk sitteplass for krakker på den ene siden og oppbevaringsskuffer på den andre siden av øya. KJØKKENØY: Paret ønsket en mer sosial løsning enn kjøkkenet som var.


Helt kjøleskap og halvt fryseskap under benk. Hyller på en side til oppbevaring og sitteplass til to barstoler på den andre siden.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi