Elektrisk fluesmekker

Smårutete netting som også stopper mindre insekter. FLUESMEKKER ELEKTRISK Elektronikk SMÅELEKTRISK SMÅELEKTRISK DIVERSE. NB:TRYKK HER FOR Å GÅ TIL DEN ORIGINALE SMEKKEREN. Ved første øyekast ser den ut som en liten billig tennis racket, men denne oppfinnelsen har en . Sjekk priser på test elektrisk fluesmekker. Sammenlign priser i mer enn 1butikker!


Kjøp test elektrisk fluesmekker billig i nettbutikkene. Kjøp elektrisk fluesmekker billig i nettbutikkene. Se hva som skjer når denne smartingen tisser på en elektrisk fluesmekker.

Elektrisk Fluesmekker - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Jeg syns det er litt lite futt i denne dingsen. Leste at man må zappe veps 3-ganger før de tar kvelden. Elektrisk musefelle som avliver opp til mus før den må tømmes og 150.


Elektrisk felle som raskt avliver mus- og rotter med 0volt. Har hørt at elektriske fluesmekkere er helt geniale. Må bare skaffe meg et par slike, men dere som har dem - hvor er de kjøpt?

Anonymforusånn ca hvor hardt støt gir den? Fluesmekker med sikkerhetsnetting til å drepe mygg, fluer, bier, veps og andre flyvende insekter. Den er utstyrt med en sikkerhetsnetting og bruker to AA V . Elektrisk fluesmekke som drives av to AA-battierer (medfølger ikke). Bare trykk på knappen og insektene blir drept av høy av høy spenning så fort de kommer bort i. Den er veldig enkelt å bruke - bare skyve den lille knappen på rekkertens håndtak for å skru den på og .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi