Alle teller elev

Elevinnlogging til kartleggingsprøven Alle teller. Melding Innholdet krever Adobe Flash Player. Matematikksenteret tilbyr her en nettbasert versjon av sin kartleggingsprøve i matematikk - Alle teller!

Som admin setter man så opp antall kanditat-IDer (elever) som skal knyttes til hver enkelt lærerbruker. Du må derfor oppgi hvor mange kandidat-IDer du trenger . Alle testane finst på både nynorsk og bokmål. Alle teller” - ikke bare et kartleggingsmateriell, men ei nyttig,. Hvordan få tak i elevens matematiske tenkning?


Ved å bruke slik testing, kan en få et bilde av elevens ”nære sone”, dvs. Alle teller er et nytt kartleggingsverktøy for tallforståelse.

Et utvalg oppgaver fra Alle Teller til bruk for kartlegging av elever i Ny GIV. Et utvalg av oppgaver hentet fra Alle Teller 7. Alleteller Whois and IP information and related websites for elev. WIKA MEDIA AS, Grefsenkollveien D L16 OSLO, NO-0490. Min filosofi om matematikk undervisning Utviklingsorientering Ledelsen Endringer på lærernivå Ønsker du å fortsatte med Alle teller?


Alle Teller formål Mange elever har misoppfatninger innenfor området tall og tallforståelse.

Håndboka har som mål - å hjelpe lærere slik at de unngår å skape . Takk til alle elever som jeg har hatt gleden av å jobbe sammen me og spesielt. Erfaringer elevene får når de teller for å løse problemer og oppgaver, fører til at de auto- matiserer . Innlæringen i faget skal på alle trinn styres av læreplanen ved bruk av ulike. Alle teller er obligatorisk hver høst og vår for alle elever. Alle teller, tas på de elevene det er behov for. Elevene fikk se hummer, krabbe, fisk og sjøstjerner.


Elevene stortrives og de tilegner seg ofte kunnskapen lettere og på en bedre. ALLE TELLER Jakten på elevenes tenkning (når ”svaret” er feil).

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi