Lage bordplate selv

La ut et bilde av spisebordet som jeg har lagd selv (hjelp fra min kjære 3- start å kapp opp! hvis vi tar utgangspunkt i mitt bor så kapper du først grader var kjempefint :) Hvor mye kostet det sånn ca å lage spisebordet? Dette klassiske og enkle spisebordet av eik limtre har god plass til seks personer. Har du et par bukkebein og noen planker kan du lage et bord på ganske kort tid.

Har sjekket priser hos møbelsnekker og de tar alt fra 5-70kr for å lage en bordplate noe jeg syns er altfor . Materialene koster gjerne bare en brøkdel av hva du må ut med i butikken for et nytt bord i samme kvalitet. Har du et spisebor gammelt eller nytt, kan du raskt forvandle det til ditt nye sofabord. Parkeringsplassen avrettes, og støttemur lages. FERDIG RESULTAT: Du kan klare å lage stuebordet selv.


Stine Lervik laget bordet, fordi hun ønsket et enkelt og stilrent bord som passet inn . Bord og benk lager du selv i solide materialer.

Lag gjerne møblene av gjenbruksmaterialer og de dimensjoner du måtte ha for hånden. Et slitent bord med flekker og riper kan bli som nytt igjen med enkle grep. Når du først har fått smaken på å lage ting selv, kan du fort bli bitt av. Du kan også ha litt betong i bunnen av bøtten for å støpe bordplate. Derfor fant vi ut at stereobenken måtte vi lage selv.


Har laget blomsterkasser av 2xog terrasse bord.

Etter å ha trålet alle møbelsjapper etter nye bord til stua, fant vi aldri det vi ville ha. Vil du lage et rustikt hagebord som kan være klart til gjestene allerede i kveld? Eller et elegant fliskledd bor som ser dyrt ut, uten å være det?


Jeg skal lage nye bordplater til noen kafébord. Jeg skal skjære i platene og lage en profil i kanten, uten å lage hull i platene. Limtreplater er forbløffende enkelt å lime sammen selv, og finner du en.


Her skal vi lage en bordplate av noen flotte lerkematerialer vi falt for i byggvarehuset.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi