Kosmos blomst

Cosmos egner seg best bakerst i bedet iom at den blir nærmere meteren høy. Den blomstrer til langt ut på høsten, liker seg både i sol og . Kosmos eller pyntekorg er en vakker og svært blomsterrik sommerblomst som fåes i fargene hvitt, lys- og mørk rosa.

Den tiltrekke seg sommerfugler og blomstrer . Noen arter dyrkes hos oss som ettårige sommerblomster i hager. Mest kjent er pyntekurv eller pyntekosmos, . Cosmos blomster omfatter ca forskjellige årlige eller flerårige planter som produserer fargerike tusenfryd-lignende enkle eller doble blomster i ulike nyanser . Nydelige blomster på fortsatt spinkle, men sterke planter. Nå er vel ingen i tvil om at jeg allerede har sådd nye Cosmos-frø!


Sjokoladekosmos, Cosmos atrosanguineus, er en av de mer unike blomstene.

Det er en pyntekorg (cosmos), men litt anderledes enn de . Du får skjønne blomster og summende humler og dansende. En bestemt type cosmos med små mørkeburgunderfargede blomster som dufter . Last ned gratis bilder om Kosmos, Blomst fra Pixabays bibliotek på over 7800offentlig domene-fotografier, -illustrasjoner og -vektorer.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi