String hyller oslo

Den er enkel å montere og hyllene kan med letthet flyttes. String Furniture er et svensk foretak som har skapt en ekte designklassiker, som vi kan love at aldri går av moten. En String-hylle er lett men stabil, og den . Scandinavian design company best known for the minimalistic string shelving system, the Swedish architect Nils Strinning's . Kjøp din nye String Pocket hylle på Bolina. Nå finner du hyllene String Pocket i butikken i Oslo. Hyllene ble designet i 19av Nils Nisse og Kajsa Strinning.


Kjøp String System hos designdelicatessen. Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett.

Vi fører String systemet- en utrolig spennende og fleksibel hylle-løsning - til bruk over absolutt hele huset! Her kan du også tegne din egen String-hylle. DesignTorget har jo flere butikker i Oslo, Vika, Grensen og Byporten.

String hylle, designet av Nisse Strinning i 194 er en av disse tingene som er så sterkt forbundet med en tid at den er blitt tidløs! Sammenlign priser på String Hyllsystem Tidskriftshylla. Sammenlign priser på alle String Hyller (3) . Deler til String hylle selges grunnet feilkjøp. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Hyllesystemet String er en svensk klassiker som her gjør jobben som vegghengt kontor. Montere og skru opp String-hyller (og skap) til gips-vegg, samt skru opp knagger og speil på betongvegger. Vinduene kjøpte Tahani på Vøienvolden gård på Sagene i Oslo.


Puffen er fra House Doctor, hyllen er fra String og stolen er et bruktfunn.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi