Smalt kjøkken

Driver og planlegger nytt kjøkken i gammelt 70-talls hus. Noe som betyr at kjøkkenet er langt og smalt. Har forstått at dette var ganske vanlig på . Et lite kjøkken kan nemlig også være både praktisk og funksjonelt. Et smalt kjøkken vil for eksempel virke bredere hvis mørke elementer . Det går an å få et velfungerende kjøkken, selv om du har et smalt rom å jobbe med. For å få mest mulig ut av kvadratmeterne, gjelder det å tenke alternativt.


Her får du tips og triks fra huseier Julie Utengen. Det er mye som skal få plass på et kjøkken. Fjern tunge overskap og erstatt dem med smale skap og åpne hyller for å skape luft.


Ofte er det ikke så mye som skal til før du har et nytt kjøkken. Denne planløsningen fungerer bra om du har et smalt toveggskjøkken, men fungerer også like . KJØKKEN MED VRI: Roald Bergstrøm har spesialsydd løsninger på. Dermed lagte Nessimo et smalt skap, ved hjelp av to skinner og en . Har du et smalt kjøkken med gangsone på 120-1cm, kan det være nok med spotskinner i taket.


Skinner med hvite glass har effekt mer som allmennbelysning . Hver centimeter av kjøkkenet ble planlagt i detalj,og trappen mellom.

Et lite og smalt kjøkken kan innredes smart med hvite møbler. Rommet vil da virke større og får mer lys og et friskt utseende. Mange av oss har pusset opp et kjøkken, eller vi planlegger å gjøre det – og uansett om det er i en liten leilighet eller i et nytt hus med god . Explore Sofie Asak-Jensen's board langt smalt kjøkken on Pinterest, the world's catalog of ideas. Kitchens, Kitchen tiles and Long narrow . Let's get ecletic luxury and elegant kitchens using modern, vintage or traditional decor elements and modern furniture. Jeg syns egentlig at jeg forsømmer kundene mine på nettet for tiden, men jeg er alene med alt husarbeidet, . Langt og litt smalt kjøkken hvor eier er klar over at det er litt for smalt mellom kokeplass og kjøleskap….


Skap med skyvedører, oppvaskbenk, kjøleskap. Da jeg var mindre, hadde vi langt og smalt kjøkken, spiseplassen hadde derfor lange og smale benker mot veggene for å ta minst mulig plass . Gikk i dekning på restaurant-kjøkken da det smalt. John Rune Enstad Løvås er på Atatürk-flyplassen, der det var en dramatisk natt som følge av . Smarte ideer til oppbevaring på kjøkkenet.


Det er enkelt å sette personlig preg på et kjøkken uten å gi det en fullstendig overhaling.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi