Vinskap kjøkken

Vi har vinskap i ulike størrelser og prisklasser. Finn de riktige integrerte produktene til kjøkkenet. STABIL TEMPERATATUR: Dette vinskapet fra Temptech koster rundt.

INNBYGG: Vinskap kan integreres på en elegant måte i kjøkkenet. Mindre innbyggbart vinskap – perfekt under kjøkkenb2015-11-18enken i for eksempel et mindre kjøkken. Disse vinskapene tar svært liten plass, lager utrolig lite . Modeller for lagring, frittstående, innbygging i benk på kjøkken eller innbygging i høyskapet på kjøkkenet. Som navnet antyder er dette en hvitevare som er konstruert for lagring av vinflasker. Overblikk over alle produktfordeler - Vinskap.


Hos oss kan du få Vinskap levert hjem innen timer.

Huseby Kjøkken modell Vinagrette vinskap Miele. Temptech VWCR30DS vinskap - BHD 30x87xcm, kapasitet flasker,. Cave BI er beregnet for integrering i kjøkken (høyskap).


Cave BU er en liten og elegant vinkjøler for integrering i benkeskap. Vi har lyst på et lite vinskap på kjøkkenen - Nei, vi er ikke snobber! Sammenlign tilbud på Vinskap innbygging i kategorien Vinkjølere fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar . Artikkelnummer: E199000209Pris: 54-.

Dimensjon: Høyde 7mm, dybde 3mm, bredde 2mm. Bestill vinskap og hvitevarer billig og enkelt på nettet hos Bygghjemme. Hjemlevering av byggevarer fra vårt byggevarehus på nettet.


Kjøp vinskap på nett, merker som Temptech, Samsung Whirlpool og Masters. Vinskap med plass til flasker, som kan stå fritt eller integreres i et kjøkken.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi