Sort kjkkeninnredning

Det høres dramatisk ut, men et svart kjøkken kan bli både tidløst og trendy. Bli med inn i inspirerende hjem som har knekt koden! Den nye kjøkkeninnredningen Mano Cima fra Kvik har skuffer og skap i.

SE OGSÅ tips til å lykkes med svart kjøkken hos BoligPluss! Det gjorde også Stylizimo når hun skulle pusse opp sitt. Se hvor fint det ble og hvordan hun gikk frem.


Moderne kjøkken hvor gråtonet ask er kombinert med matt hvit.

Dette kjøkkenet er montert med en mm sort komposittbenkeplate med underlimt sort . Vår glatte kjøkkenfront Solid har vunnet utmerkelsen Best i test, og finnes i en mengde farger med blank eller matt overflate. Hos Drømmekjøkkenet finner du moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. Ikke høyglans, ikke håndtak og bare underskap.


Kjøkkenet vårt er stort, med mye lys så jeg tror det tåler fargen. Vi har et bredt utvalg kjøkken og kjøkkeninnredning. Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken.


En kombinasjon av skapfronter i sort og hvitt er veldig populært. Profil; Lys Grå Kvadrat kjøkkeninnredning Kvadrat; Eik lakkert fasett og lys betong benkeplate med heltre omramming Fasett; Eik Finér Sort kjøkkeninnredning .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi