Henge opp lampe over spisebord

Når du skal henge opp en lampe over spisebordet ditt, kan det være lurt å tenke. Små lamper henger man typisk i mellom 55-cm over bordet, fra lampens . Vi har vel kanskje alle vært borti utfordringen med å henge opp lamper og bilder hjemme.

Det skal forsøksvis henges rett og pent, i tillegg . Bruker du spisebordet som arbeidsbor kan du benytte en flyttbar. Over spisebordet bør du bruke en lampe som henger midt over bordet. Pass på at lampen ikke blir montert for lavt.

Anbefalt høyde er ca 50-cm over bordet, . Det er ikke bare-bare å klare å henge opp lampen midt over spisebordet. Da vi flyttet sist, kom jeg på noe smart: Vi målte opp midten av bordet, . Leter du etter spisebordslampe bør du velge en tilpasset formen på bordet og henge den 55-cm over bordet. En lampe som er justerbar i høyden er da svært . Over bord bør lampen henge et sted mellom - cm over flaten. Louis Poulsen PH Contemporary en klassiker som lyser opp hele bordet.


Vi har lett etter nye lamper til å ha over spisebordet i flere år. Skal rommet ha flere funksjoner, må vi legge opp til forskjellige muligheter for.

Pendel er en lampe som henger ned fra taket, fortrinnsvis over spisebord.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi