Enkel vegghylle

Hos oss finner du alt fra hylleknekter til hyller som ikke trenger knekter, i en mengde ulike stiler og farger. En sjarmklump av en hylle lager du kjapt av hylleplater og. Gjør ventetiden kortere med denne adventskalenderen, som du enkelt lager selv.

Slik kan du enkelt lage din egen vegghylle på lavt budsjett. Artikkelnummer: E110010001Pris: 21-. Jeg har lenge gått og tenkt på at vi skulle hatt noen hyller.


Sammenlign tilbud på Enkel vegghylle i kategorien Oppbevaringsmøbler fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av . Prisen er for hyller inntil 100cm i lengde. Send oss en mail på ønsket mål, så gir vi deg en pris utover denne størrelsen. Enkel og moderne vegghylle i farge grått som passer fint i en gang, stue eller soverom.

Se relaterte produkter i samme serie Dennis. Enkel og fin vegghylle til bøker og ting som passer fint i et barnerom. Garderobeskap, vegghylle, kommode og seng, Eco Star, Schardt.


Sprinklene på en side kan fjernes helt for enkel tilgang etterhvert som . Malene er laget på stuegulvet og delene er skåret ut med stikksag i garasjen. Vegghylle fra Hübsch i eik som er en enkel og stilren hylle.

Den er ideel til å ha kataloger i på kontoret eller magasiner i på stua. Hyllen tåler en belastning på opp til kg. Smart og enkel vegghylle i et enkelt hvitt stil. Anvend denne smarte vegghylle i den moderne stue og plasser vakre vaser, pynteting, eller bøger på den.


Denne hyllen består av MDF-plater og er enkel å bygge, men det kan være fornuftig å ha skikkelig kapputstyr tilgjengelig.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi