Design kaffekopp

Vi har flere typer kopper, samt ølkrus og termokopp. God kvalitet, rimelige priser og rask levering! En god start på dagen starter ofte med en varm kopp kaffe eller te.

Vi har kopper og krus fra varemerker som Arabia, Höganäs, Rörstrand og Royal Copenhagen. Design et reklamekrus med bilde, logo eller egen tekst. Et flott blikkfang - ikke bare ved forkostbordet.


Du kan utsmykke kruset med ditt beste bilde. Det er flott design, og bildet trykkes i et stort panoramaformat. Kruset ble døpt Crushed Cup, og har blitt en klassiker atter en gang. Hver Crushed Cup er unik i sitt krøllete utseende og kan fås som kaffekopp, espressokopp .

Den vakre porselensserien Blon designet av Reliefgruppen, er like tiltalende for øyet som den er holdbar. Har du alltid hatt lyst til å forevige ansiktet ditt på noe? Design Naif kaffekopp i porselen fra Villeroy Boch. Rosenthal har siden 18produsert porselen, krystall og gaveartikler kjent for den ypperste design og kvalitet.


Med kjente designere som Tapio Wirkola, Robin . Hos Designforevig finner du et bredt utvalgt serviser fra Wedgwoo designet av verdenskjente designere som blant annet Jasper Conran og Vera Wang. Heikki Orvola designet opprinnelig 24H til å bruke hjemme hos seg selv.

Serviset kombinerer hverdag og god design i sitt enkle uttrykk, og finnes i en rekke ulike . Design du kan leve me er Thomas sitt slagord. Det tyske merket ble grunnlagt i 19av Fritz Thomas og ble i 19en del av Rosenthal, et av verdens mest . Marimekko er kjent for sine enkle snitt og store, abstrakte mønstre i klare farger. I flere av Designforevigs butikker finner du kjente design som Pieni Unikko, Oiva, . SAS med konkurranse i forbindelse med gjeninnføringen av gratis te og kaffe. Konkurransen består i å lage det beste designet for SAS sin nye . Kaffekopp kommer i tre forskjellige farger! Du kan velge mellom sølvfarget, en mørkeblå eller en klassisk hvit kopp.


Tradisjonell, stilren og hvis som en nordisk vinterdag. Som de andre hvite servisene fra Royal Copenhagen, er Hvit Riflet opprinnelig fra 1800-tallet og har blitt . Du er her: Dies og Big Shot; Marianne Design; Craftables - Kaffekopp. Epluser co Limited er en av de ledende kinesiske delikate design kaffekopp produsentene og leverandører, hvis du er ute etter Kina, billig, eller lav pris fine .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi