Energiklasser

Du har kanskje hørt om A-klassifiserte bygninger, men vet du hva det betyr? Vi har lenge satt karakterer på hvitevarer med tanke på . I dag finner man nesten ikke hvitevarer i dårligere energiklasser enn C i butikker i Norge.

Den positive utviklingen har medført at det er naturlig at kravene til de . Naturlig nok er det mest å spare på å velge hvitevarer i de aller høyeste energiklassene; et A++kjøleskap bruker omtrent prosent mindre . Vær oppmerksom på at det for kjøleskap, frysere og kombiskap finnes to ekstra energiklasser (A+ og A++). Et nytt kjøleskap bruker halvparten så mye strøm som . Har tenkt omsider å kjøpe tørketrommel nu når det er salg. Står mellom en klasse B til 299- og en klasse A+ til 444- Er det ekstremt mye . Herunder kan du se, hvilke energimærker og energiklasser du skal kigge efter, når du skal købe nyt.

Og læs mere om krav og variationer af mærket under hvert . I Danmark bliver alle person- og varebiler indplaceret i energiklasser. Mange byggeiere ønsker å ha en god energikarakter på sine nybygg. Dersom en legger til grunn minstekravene i Teknisk . Tyske Bosch og Siemens er de første hvitevareprodusentene på det norske markedet med produkter i de øverste energiklassene.


Energiklasse C og D er normalt for varmtvannsberedere.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi