Bokhylle hus

Med denne fine og originale bokhyllen fra Alice Fox slår du to fluer i en smekk: en praktisk oppbevaringsløsning til barnerommet, og en stilig innredningsdetalj! Vi har alle typer: oppbevaringshyller, bokhyller, vegghyller, barnekommoder m. Her på Jollyroom har vi massevis av fine og praktiske bokhyller, både til å stille på gulvet og henge på.

Alice Fox Bokhylle Hus, Kiste og Bokhylle Kanvas. Selger en helt ny Alice fox bokhylle hus. Derfor legger jeg ved bilde fra nettbutikk. Kjøp Bokhyller hyller og Møbler på nettet.

Jeg har sett et bilde av en bokhylle som ser ut som et digert Lundby-hus, altså bred og ganske lav. Denne antikke gjenvunnet bokhyllen, med tre hyller og lagringsplass på bunn vil gi deg masse lagringsplass. De tre øverste hyllene er ideelle for å holde et stort . Det skal hjelpe deg å ha en bedre organisering på kontoret, i stua, i soverom eller andre rom i huset.


Vitrenen er laget av durabel og lett MDF, malet i hvite og . Jeg har sett på Bohus, Skreidar, Ikea etc, og det er en standard på 1cm i høyde på lave bokhyller. Jeg ønsker lavere, maks cm i høyden, .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi