Sokkelskuff kjkken

Artikkelnummer: E120060016Pris: 24-. Dimensjon: Innvendige mål: Skuff Bredde cm Dybde 43cm Høyde skuffside cm Avstanden mellom . Sokkelskuffer er en annen måte å utnytte kjøkkenets areal og oppbevaring på.

Det er en funksjon som mange glemmer når de tegner kjøkkenet sitt. Se utvalget vårt av sokkelskuffer til kjøkkenet ditt her på siden – Kjøp raskt og enkelt online i vår nettbutikk. Finn sokkel eller sokkeltilbehør til det nye kjøkkenet ditt i HTHs nettbutikk.


Vi har blant annet sokkelskuffer, sokkelben og vannsikring.

Her finner du en mengde detaljer inklusive i prisen - disse må du ofte bestille som tilleggsprodukt hos våre konkurrenter. Vi har hatt det og kommer ikke til å ha det når vi snart skal sette opp nytt kjøkken. Husker ikke målene på de, men skulle tro de var høyere enn 8 . Med sokkelskuff får du ekstra lagringsplass til kjøkkenet.


En veldig grei og unik skuffe, som er lite synlig, og gjør det enkelt å bruke foten til å dra . Har selv montert sokkelskuffer + hele kjøkkenet fra HTH, og dette er noe av det mest håpløse jeg noensinne har begitt meg inn på.

Ved bruk av sokkelskuffer er det ikke behov for sokkelbein der sokkelskuffen plasseres. Hos IKEA finner du ditt drømmekjøkken enten du ønsker en moderne eller mer tradisjonell kjøkkeninnredning. Sokkelskuff i antikgrå håndmalt utførelse. Det er en funksjon som mange glemmer når de tegner kjøkkenet . Denne Pinen ble oppdaget av Gunn Beate Rulnes.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Med sokkelskuffer udnytter du pladsen i køkkenet optimalt. Jorunn og Arild har valgt et ”Unika” kjøkken fra Tvis, i kremhvit farge.


Siden innredningen er fem meter lang, har vi valgt å dele sokkelen med en sokkelskuff. Vi har kampanje på sokkelskuffer i hele høst uten tillegg i prisen. Hos Drømmekjøkkenet finner du alt i kjøkkeninnredningen – benkeplater, håndtak, blandebatteri og ventilasjonshetter.


Holder på å planlegge nytt kjøkken (Ikea) og har da noen tanker som jeg håper å få innspill på.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi