Hadeland glassverk jul

BufretInteriør og mote er kanskje ikke det første du tenker på når det kommer til Hadeland Glassverk. Men da er det bare å tenke om igjen med én gang. På Glassverket har vi en rekke aktiviteter som barna kan ta del i – både inne og ute.

Vi har lekeplasser og åpent bakeri , glassblåsing, . Hadeland Glassverk Gilde, drammekaraffel 20cl . Finn julestemningen med familie og venner på Hadeland Glassverk. På Hadeland Glassverk kan du komme i den riktige julestemningen.

Dette er det perfekte sted for både store og små for å gjøre noe ekstra ut av . Julen byr på mange opplevelser for hele familien på Hadeland Glassverk. Hver helg i førjulstiden kan du bli med på dette: Besøk glasshytta og se på .

Juleaktiviteter for barn hver dag på Hadeland Glassverk! Ingen jul uten en tur til Hadeland Glassverk. Jeg er hjemme i permisjon med Sanna (mnd), og i dag var vi fire mammaer og babyer som . Glassverket er et ypperlig sted for å finne gaver, særlig til ungene som samler på serier, forteller Arild Fredrikstad. Hadeland Glassverk for å delta på julemarkedet der. Her får du ordentlig Jul i skomakergata-stemning blant trehus og koselige torg med boder med ulike håndverksprodukter.


Rett ved vakre Randsfjorden finner du Hadeland Glassverk, stedet som bærer et. Drar dere til Hadeland nå før jul er det juleverksted med hest og kjerre og . Hadeland Glassverk satser stort på årets viktigste periode. I disse dager er verket pyntet til jul og holder dørene åpne for store og små frem til .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi