Benk til entre

Altfor ofte blir entreen bare et praktisk rom for avkledning og skifting som ingen ivaretar. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser.

Vi har speil, reoler, benker, skoskape og stumtjenere – alle klare til å ta imot yttertøy, stress og jag og lulle deg inn i hjemmets varme ro. Ved å sette en benk i entreen skaper du en mulighet til å sette seg ned og hvile bena når man tar av seg skoene. De fleste av våre benker har også skuffer, . STORT UTVALG: Puff, benker, kister og andre små møbler til ulike rom i hjemmet. Entré med hvit garderobe og brunt skoskap med plass til minst tolv par sko.


En liten entré med vegghenger formet som et tre og en benk med . Entré med SIGURD benk, TRONES skooppbevaring og TJUSIG hattehylle for hverdagsgjenstander.

Lure og lønnsomme løsninger til entreen. Entreen eller gangen er det rommet som ønsker alle velkommen når de kommer inn i hjemmet. Benjamin benk med oppbevaring - Mørkegrå 1cm. Skoskap, kommoder, garderober, benker og mye mere. Alt til entrèen, stumtjener,kraker og benker og mye mer fra Thomas Hill AS.


Entremøbler - Finn flotte møbler til innredning av. Benk, garderober, skoskap, skjenker, kommoder m.

Multifunksjonelle møbler i entreen er lurt, særlig hvis du har liten plass. Som det fremgår på bilde er det tre små skuffer, en hylle og ett oppbevaringrom under puten. Med litt maling og nytt trekk på puten kan den . Vi har lyst å bytte ut kommoden vi har i endrèen med en benk av et eller annet slag (hvor vi kan sitte å kle på barna etc.).

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi