Vaske tøysko

De er perfekte til både fest og festival, og de hører med i enhver feriekoffert. Tipsene som redder dine høyt elskede Converse, vans eller loafers fra å bli møkkete og sure. Vi har testet fire vaskemetoder som skulle fjerne skitten fra hvite og fargede tøysko, og fant den beste.

Det viktigste når det gjelder vedlikehold av sko er å vaske skoene litt hele tiden, det er helt avgjørende. Om skoene er blitt ordentlig skitne kan . Ekspertenes beste tips for å holde hvite sko skinnende hvite. Jeg har et par hvite tøysko som har blitt ganske møkkete.


Det er i hvert fall galskap å vaske kanvassko, altså Converse-sko, i vaskemaskinen, sier Morten Sørensen, butikksjef og innkjøper ved . Jeg har også hvite vans, og har vasket dem på finvask, grader i maskina. Jeg har drevet med å bleike klær og sko i noen år. Og dette er mine tips på hvordan å få skoa dine . Du kan vaske dem i vaskemaskinen hvis de blir skitne. Hvis du har flere par sneakers, så velg sko etter været.


Sko bør helst ha to hviledager mellom hver gang de brukes, så du bør. Dersom du ikke vil ha joggesko og tøysko i vaskemaskinen, kan du . TENNISBALL: Legg skoene i fryseren eller vask dem sammen med en. Grunnleggende regel: Luft sko, såler og føtter, og skift sokker ofte.

Riktig stell og vedlikehold er viktig for at dine Alfa sko skal holde seg tørre og pene over tid. Smuss og fuktighet har liten effekt på velholdte sko. Vasker du skoene i vaskemaskina, renner også reklamasjonsretten. Hva slags program og grader skal en evnt. Det går helt fint å vaske sko i maskinen.


Noen som har noe ultra-super-smarte tips til å bevare hvite sko? Jif (sistnevnte på sålen) Å vaske de i maskinen av og . Sur lukt i sko kan forebygges - og fjernes i vaskemaskin. Tøysko og joggesko kan som regel vaskes, men du bør alltid sjekke . List of keywords containing word vaske - bergans dunjakke vaske, beton vaske, dunjakke vaske.


Joggesko kan du fin vaske på grader, og det samme gjelder tøysko, men lette sommersko ville vi nok heller vasket for hånd.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi