Trillebår fiskars

Felleskjøpet nettbutikk - Fiskars Trillebår Pluss fra Fiskars. En kraftig og robust trillebår som leveres umontert, med helpresset galvanisert kasse og rørunderstell i mm galvanisert stål og tippbøyle.

PP 1Trillebår Fra kr 74- Se priser ; Trillebår 1liter. Fra kr 49- Se pris ; Fiskars Trillebår liter. Se beste pris på Fiskars Trillebår liter.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Fiskars Trillebår selvbygger 011G Trillebåren for selvbyggere og entreprenører, en kraftig og robust bår med helpresset galvanisert kasse og rørunderstell i 32 .

Robust og kraftig bår for selvbyggere og entreprenører. Den har en helpresset galvanisert kasse og rørunderstell i mm galvanisert stål med lakkert overflate. Robust og kraftig trillebår for selvbyggere og entreprenører. Trillebåren har galvanisert stål med lakkert overflate. Selvbyggerbåren er en klassiker på det norske markedet.


Det er en stødig trillebår for de fleste typer bruk. Klassisk selvbyggerbår fra Fiskars selges. Trillebåren er svært stødig og rommer liter, passer til det meste.


Fiskars Selvbyggerbår er en stødig trillebår egnet til de fleste typer oppgaver. En lett og praktisk trillebår beregnet for den ferdig opparbeidede villahagen. Etablert i 164 gjør Fiskars det eldste selskapet i Finland. Se alt tilgjengelig materiale for dette nøkkelordet .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi