Heltre benkeplate

Benkeplater i tre er for mange av oss et helt naturlig valg. De fleste benkeplater i tre er vakre og tåler bruk over tid. Fibo-Trespo heltre benkeplater i grunnoljet eik, leveres med en B-kvalitets overside og en C-kvalitets underside. Platene kommer med postformet kant i radie 6. Gi din laminatbenkeplate en eksklusivt look med en flott forkant i heltre eller aluminium.


Kompaktlaminat er en elegant benkeplate i et meget sterkt materiale. Benkeplatene våre er testet for å tåle flere års bruk, og fås i en rekke ulike stiler og materialer. Du kan velge en benkeplate i standardlengde, som vist her, eller . Vanlig, sammensatt av mindre staver og Luxus, sammensatt av gjennomgående . Benkeplaten vi leverer til deg skal leve lenge.

Corinor sine heltreplater, som er utgangspunktet for din skreddersydde benkeplate, er laget av førsteklasses . Med en ny benkeplate fra Fibo får du et lettstelt og varig resultat uten å. I tillegg til å tilby et bredt utvalg av benkeplater i laminat og heltre kan Fibo også levere . Når du skal velge benkeplate er det viktig å velge en som står i stil til resten av kjøkkenet. Hos MAXBO finner du benkeplater i høy kvalitet og i ulike materialer.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi