Glass fra hadeland

Matopplevelsene står i kø på Hadeland Glassverk. Våre vinglass er alle laget for at du skal kunne nyte din vin i et vakkert glass. Glasset du drikker av påvirker din opplevelse av vinen.

Finn har vært produsert hos oss, kontinuerlig helt siden 191 og hele personer er innom et Finn-glass før det når butikkhyllene. Odyssè leveres med knuseerstatning, som betyr at om du knuser et glass, kan du ta med stetten tilbake til butikken og få et nytt glass, . Tangen er en serie glass med stram og solid design. Glassmenageriet har et stort utvalg av glass for salg, laget på Hadeland Glassverk fra 18og frem til i dag.


Produsent av mønster, tegning, kartong, trykkblok: Bothner, John; Sted: Norge, Opplan Jevnaker, Hadeland Glassverk; Tilhører: . Kjøp og selg Hadeland glass på auksjon og til fast pris på QXL. Kjøper du glass i Odyssé-serien fra Hadeland er det viktig at du tar vare på kvitteringen.

CHRISTIANIA 17(2); HADELAND GLASSVERK (14); ORREFORS KOSTA BODA (1). En av norges største private samlinger av eldre og nyere glass fra Hadeland glassverk, skal selges. Skål i pressglass fra Hadeland fra Vintage og.


Krystall lysestaker fra Hadeland glassverk. Hadeland Glassverk ble anlagt på grunn under gården Mo på Jevnaker ved sørenden av Randsfjorden i 1762. Produksjonen startet i 176 noe som gjør verket . Hadeland has nine shops with high-quality glass, porcelain, textiles, cutlery, decor and gifts. In the factory outlet you can buy glass and porcelain at factory prices . Finn er 1år i 20og vi tok turen til Hadeland Glassverk for å finne ut hvordan et glass i serien blir til, 1år etter at Ragnvald M. Hadeland Glassverk ble grunnlagt i 17som Christiania Glasmagasins verk for å framstille finere glassvarer og krystall. Det er gøy på landet på Hadeland Glassverk hver dag i høstferien.


Blås ditt eget glass i Glasshytta – En opplevelse for alle (fra år).

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi