Små glass med lokk

Nettbutikk for kjøp av Emballasje Flasker og glass. Glass, flasker og etiketter til bedrifter og privatpersoner.

Vi lagerfører et stort utvalg konservesglass og glass i ulike fasonger og størrelser fra 45-17ml. Lokk til glassene tilbys i flere ulike farger. IKEA - KORKEN, Krukke med lokk, Krukken har en aromatett forsegling, noe som gjør den perfekt til oppbevaring av hjemmelaget.


Glasskrukke med lokk og silikonring for tett lukking. Velegnet for ulike typer sylting, syltetøy eller oppbevaring av tørrvarer. Noen lager små glass med levende ting også, mose og slikt det er .

Små glass med lokk - ForeldreportalenSmå glass med lokk Interiørhjørnet. Ja, slike syltetøyliknende glass med lokk. Anonymforuer på utkikk etter små glass lokk - ca 7-dl. Noen som har forslag til hvor jeg kan få tak i det? Sprayinnsats til glassflasker i apotekerserien.


Klar glasskrukke med lokk, perfekt til hjemmelaget tannkrem, hudpleie osv. Det finnes mange fine varianter glass med twist off lokk som folk helt.

Hvis du bodde i nærheten av meg kunne du fått endel små norgesglass. Krukker med lokk Den ene er i flint eller glass porselen Og den andre med Babuscha mønster er i tre. Glasset har lufttett lokk, noe som gjør det perfekt til oppbevaring av matvarer. Man kan i tillegg kjøpe drikkelokk eller oljelampe-lokk (se tilbehør) for enda fler .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi