Nks læringsportalen

Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Her kan du lese mer om hvordan læringsportalen, samarbeid med medstudenter og kontakten med veileder fungerer.

Du har fått opptak og skal komme i gang med studiene. Nå venter utfordringer, engasjement, begeistring og mestring. For alle høyskolestudier ved Høyskolen Kristiania Nettstudier, henvises til samarbeidsskolens lover, regler og forskrifter.


I Læringsportalen vil relevant reglement . Få full tilgang til læringsportalen og se hvordan det er å studere på nett.

Velg kurs, Akademisk lesing og skriving, metode Aktivitetslære, Aktørene i arbeidslivet . Som student hos oss får du studierett i måneder og tilgang til en læringsportal hvor du blant annet finner studiemateriell, verktøy for kommunikasjon med . Nå trenger NKS' studenter ikke lenger å være avhengig av. Det gleder oss veldig å kunne si at læringsportalen nå er tilpasset mobil og tablet! Alle våre kurs i Læringsportalen starter med JDPS i tittelen, og finnes i Kurskatalogen via Læringsportalen.


Birkeland er NKS-veileder i helse og sosialfaget ved siden av jobben som. Ellers blir det vanskelig å finne fram i læringsportalen (LUVIT), og levere en . Hvis du tester et nettstudium fra NKS gratis, blir du med i trekningen av et stipend som gir deg et gratis nettstudium verdt 0kroner. Begynn gjerne med å se denne korte innføringen som viser hvordan du kan bruke læringsportalen.


Ellers arrangerer hun også chat inne på læringsportalen hvor jeg da . Informasjon om kurs, studier, bedriftsoppl�ring og skolen generelt. NKS en del av et større konsern som Ernst G. Tilbudet som tidligere lå under NKS Nettstudier, finner du nå hos Høyskolen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi