Hvit lundebybunad

Name: Lundebybuna Price: 1850 Category: Lundeby. Svart til den svarte, blå til blå og hvite strømper til den hvite bunaden. NYE ÅPNINGSTIDER : ETTER AVTALE PÅ TLF 990182VI HAR 20.

JUNI 20FLYTTET TIL BELLEVUE BED BREAKFAST PÅ AJER, HAMAR NOR 600 . På denne siden finner du også informasjon om tilbehør til Lundebybunad. Haarboeyle Lundeby - Håndbrodert hårbøyle til hvit Lundeby. Påtegnet Lundebybunad til barn, finnes i to str. Brodert Lundeby bunad leveres i en str, i fargene sort, blå og hvit.


For pakke til montering følger med og monteringsbeskrivelse. Nydelig bluse fra Prepair, hvit med farger på print.

Sølvet som brukes er oksydert, det vil si at det er sølvfarget (ikke forgylt) som er litt mørkt nedi mønsteret. Men hvis du har den hvite bunaden så kan du bruke lyst . Lundeby har blitt en buna og kan kalles Lundebybunaden. Jeg har hvit lundebybunad og er veldig fornøyd med den :) Får alltid . Det er ikke designet en egen skjorte til Lundebybunaden og det benyttes gjerne nuperelleskjorte i bomull. Hvit linskjorte fra Graffer med hvitsømbroderi på krage .

iPhone cases, iPhone and Cases. Vi har også bunadsølv til herrebunad og til barn. Vi har her hentet inspirasjon fra Lundebybunaden, hjemmehørende i Vest-Oppland og Solør-Odal i Hedemark. Denne gleder jeg meg til å bruke Hvit Lundeby buna arvet av mor #bunad . Sorte, tette nylonstrømper sier noen, andre vil ha hvite, og noen mener røde strømper i. Lundebybunad med skjorte - Merke: Ektebunad AS.


Bunaden blir laget i ullklede i svart, blå og hvit. Livet er tettsittende og har lukkede skjulte hekter. Ikke sikker på om den tilhører Lundeby-buna men er såpass nøytral at den fint kan brukes.


Hvit ren og hel, men ikke beste kvalitet, da den er gammel).

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi