Frontmatet vaskemaskin 40 cm

Hos oss finner du en vaskemaskin med kapasiteten du trenger. Vi har stort utvalg av vaskemaskiner i alle størrelser. Hos oss finner du en vaskemaskin som dekker dine behov!

Toppmatete vaskemaskiner med kun cm bredde gir et lite vaskerom. Spar enda mer plass Velg en vaskemaskin med tørketrommel. De fleste modellene er faktisk kun cm i bredden.


Kelkoo hjelper deg å finne den beste prisen når du skal kjøpe vaskemaskin på nettet. Søk etter - cm og sjekk prisen hos flere nettbutikker på ett sted. A++, digitalt display, vasketider og ekstra skylling.


Materiale, Kar POLITECH Z; Trommelstørrelse (liter) 40; Motor type ALM.

Kompakt, frontmatet vaskemaskin med dybde på kun cm - perfekt når plassen er liten! Det enke displayet gir deg full oversikt over innstillingene. Har funnet en frontmatet som er bre men ville så gjerne hatt mest mulig. Vet noen om det finnes vaskemaskiner i cm bredde? Bruk filterringsalternativene for å finne modellen for deg, om det skulle være en vaskemaskin med tørketrommel, frontmatet eller toppmatet.


Maskinen er brukt på hytte og selges da vi har byttet til toppmatet modell på grunn av endret . Bredde på cm gjør den meget plasseringsvennlig; Whirlpool vaskemaskin AWE50… les mer.

For deg med liten plass – cm smale vaskemaskiner. Se tilbud på Electrolux EWS1042EDU vaskemaskin hos euronics. Gjør en god og trygg handel i vår nettbutikk. Selger min år gamle Whirlpool vaskemaskin (smal type, cm) pga flytting. Bosch WLG24260BY er en frontmatet, kompakt vaskemaskin med lavt . B, Sentrifugering 78dB; Kapasitet: 6kg; Display.


Høyde: cm, Bredde: cm, Dybde: cm. Det er god plass på badet, men dørene er bare cm brede, og det er veldig. Vanlige hvitevarekjeder som Elkjøp har slimmodeller som de så elegant kaller det, ned til cm bredde.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi