Svevende hylle

Skjult oppheng av hylle - Skjermbilde 2015-04-kl. Ikea sin løsning er flott der man har en tynn hylle som svever i lufta. Lek deg med vårens farger og lag en luftig hylle der du kan stille ut dyrebare skatter.

De festes elegant med solide skjulte oppheng, og like skjult gir. Gi den tomme plassen på veggen oppmerksomhet med en smart og praktisk oppbevaringsløsning. Hyllene finnes i mange utførelser og materialer. Generelt-om-hyllesnekringLignendeDet gir en elegant hylle med utstikkende sider og topp. Andre løsninger er såkalt svevende hyller der opphenget er skjult inne i hylla, innspente hyller der . Hyllene skal ikke være så dype (8-cm) og passe til krydder, små krukker og sånt.


Velg fra et bredt sortiment av moderne og tradisjonelle bokhyller til lave priser!

Velg mellom mange stiler, farger, materialer og størrelser. Produktbeskrivelse: Nordic Line Bokhylle 76xh1Paulownia Hvit og naturtre. Se ideen til Ampel av papirgarn til svevende hylle og følg veiledningen som er gratis.


Lag selv Ampel av papirgarn til svevende hylle og bestill materialene til . Skjult oppheng av hylle – Skjermbilde 2015-04-kl. Denne hyllen består av MDF-plater og er enkel å bygge, men det kan være.

For å lage denne innebyde bokhyllen kan du bruke Billy-hyller fra Ikea som basis. En svevende hylle uten forankring bryter opp en tom vegg, og gjør mugger og servise lett tilgjengelig. Montana Skyline er en serie som består av vegghengte hyller, vegghengte. Opphenget er en diskret aluminiumsskinne som gir hyllene et svevende uttrykk.


Brakettskinne for hylle til sporpanel Leja, for hylle B6mm. Elegant, lett og svevende hylle fra Woud. Gjennomført flott design, som med sine bløte former og enkle uttrykk vil ta seg godt ut i alle rom.


Bildet viser tosidige Hhyller fastmontert i tak og vegger, som utgjør en elegant romdeler som enkelt kan tilpasses høyde og bredde.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi