Porsgrund servise utgått

Den første juleplatten ble produsert på Porsgrunds Porselænsfabrik i 19i 2eksemplarer. Serviset fra tyske Meissen fra tidlig på 1760-tallet ble solgt for. Utgåtte serviser fra Porsgrun som Maud og Polergull , øker i pris siden folk .

Ble brukt etter brann på fabrikken, som gjorde at produksjonen av serviser måtte gjøres i . Vi har nå 1Servise porsgrund porselen fra Finn. Kjøpsvaner i endringKristiansandskvinnen er ikke alene om interessen for serviser. Ifølge Porsgrund Porselænsfabrik og Figgjo AS samler . Porsgrund- Lekker sjelden gammel kaffekanne fra litteraten. Porsgrund- Max Mekker- To barnetallerkener.


Kjøp og selg på auksjon og til fast pris.

Best utvalg av Porsgrund porselen på QXL. Egersund og Porsgrund med slike oversikter. PORSGRUNN - EGGEGLASS HVIT BOGSTAD - STK. Jeg har arvet et lite kaffeservise (fra Porsgrund Porselen) men vet ikke hva det heter eller evt andre opplysninger.


I vår butikk har vi også mange andre serviser. Vi har også en del utgåtte serviser på lager. Porsgrunds Porselænsfabrik AS ble etablert i.

Jeg har arvet et gammelt servise fra oldemor, antagelig fra rundt 195 det er fra Porsgrunn Porselen, men jeg aner ikke hva det heter. Blant de mest kjente servise seriene fra Porsgrunds Porselænsfabrik er stråseriene, med Maxistrå og Ministrå, Bondemønsteret, Nisseserviset, . Porsgrunds porselænsfabrik har utviklet en hel serie med unike porselenskniver. Alle knivene har knivblad laget i porselen som gjør at kniven .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi