Kontorlandskap

Her får du oversikt over lov- og forskriftskrav, . PENT LANDSKAP: Samme regelverk gjelder ved åpne kontorlandskap som for øvrige kontorarbeidsplasser, sier Infotjenesters HMS-rådgiver . SPØR EN FORSKER: Er støy, tørr luft og hodepine det eneste man får ut av å arbeide i kontorlandskap, eller er det også positive aspekter?

Stadig flere virksomheter velger åpne kontorlandskap. Ifølge Company Pulse, som utfører analyser i store og mellomstore virksomheter, dreier . NEGATIV EFFEKT: Forskningsbaserte studier dokumenterer negative effekter av åpne kontorlandskap, men det er likevel foretrukket i mange . Bare prosent av norske arbeidstakere mener de blir mer effektive av å jobbe i et åpent kontorlandskap, viser en ny undersøkelse fra Vivento. Til nytte for din arbeidsgiver, men for hver enkelt ansatt kan det være . Et godt kontorlandskap fremmer både produktivitet og trivsel, men da må det legge til rette for forskjellige arbeidssituasjoner og arbeidsformer.


Ansatte i Konkurransetilsynet fikk høye skuldre og mistrivdes i åpent kontorlandskap.

Nå får alle som vil cellekontor i stedet. Ansatte i Mattilsynet har havnet i en langvarig kamp mot egen ledelse og Statsbygg for å slippe fancy kontorlandskap. Arealeffektive, åpne og fleksible kontorlandskap dominerer de moderne norske arbeidsplassene. Dårligere trivsel og høyere sykefravær viser derimot at det kan . Hvordan påvirker åpne kontorlandskap grad av jobbtilfredshet. Hodepine, stress og mindre overskudd til familien.


Det er hverdagen for dem som jobber i åpent kontorlandskap. Husleien skal være veldig høy målt mot lønn dersom bedriften skal tjene på det, sier konsulent Stig Rusti . Forskning viser nesten bare negativ effekt av åpne kontorlandskap. NTNU-ansatte frykter campusprosjektet likevel legger opp til åpne arealer.


Et kontorlandskap er et kontor som er bygd som et stort åpent rom med rader av skrivebord uten vegger mellom. I blant kan det forekomme lave skillevegger som . KONTORLANDSKAP: - Å ha en samtale som starter med et enkelt spørsmål men som plutselig utvikler seg til et møte i landskapet, eller det å . Arbeidstilsynet har kome med ei ny faktaside om åpent kontorlandskap. Den omhandlar råd og hensyn ein må ta når ein vel slik kontorløysing.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi