Håndløper i eik

Kjøp HÅNDLØPER EIK MATTLAKKERT 45X23MM online hos BAUHAUS. Håndløper eik mattlakkert 45x23mm Mattlakkert håndløper .

Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse. Håndløper for vegg av treverk, ø45mm massiv EIK. Lignende produkter: 28mm Rundstokk Eik Kr 13pr.


Buet sving og frittliggende buet håndløper i eik. Hvit trapp med Hoffmann-gelender, lukket med hvite stusstrinn. Vi tilbyr tretrapper og spiraltrapper til innvendig bruk, men også ståltrapper til utvendig bruk.

Stolpefritt rekkverk i glass med håndløper i eik. Gir bedre romfølelse samtidig som det ikke hindrer lys eller utsikten. Som standard fås håndløperen enten som valset stålrør med en diameter på mm eller rund håndløper i eik med en diameter på mm.

Spennende prosjekt over tre etasjer levert av Glassmester Simon Hogstad på Kongsberg. Trapp i merbau hvor vangen er innfelt i vegg. Størrelse 40x40mm, farge eik hvitlasert med glans 10. Den ene er 173cm lang og den andre er 477cm lang. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Maecenas semper et purus nec condimentum. Proin sed dolor imperdiet, viverra ligula nec, sagittis sem. Kan leveres mot tillegg: trinn i eik eller stål, håndløper i rustfri eller malt stål, fullt vertikalt rekkverk, barnesikringer, valgfri RAL farge på . Plankebord i hvitoljet eik med understell i lakkert stål.


Spiraltrapp med trinn og håndløper i eik og . Rundstokk benyttes som espalier, rekkverk, håndløpere etc. Bildene over viser en 180° svingtrapp over flere etasjer med stålspiler. Håndløpere, trinn og barnesikringslister er utført i lakkert eik, mens vanger og stolper er .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi