Benkeplater i stein pris

Velg mengde detaljer til din benkeplate. Fordi vi er opptatt av at du som kunde skal få et perfekt resultat, god service og lav pris. Vi selger ut alle benkplater med mål mindre en 125x90cm til halv pris!

Pris på bearbeiding er fortsatt listepris. Granitt er en naturstein dannet for mellom milliarder og 7millioner år siden, som følge av at smeltet magma ble avkjølt i . For at en benkeplate av stein skal virke tykkere kan man bruke limt forkant. Benkeplater i granitt, Benkeplater i komposittstein, Benkeplater i marmor,. Askim Stenindustri as - Vi produserer alle typer benkeplater i granitt og marmor til kjøkken og bad.


Når det gjelder utseende, hygiene og slitestyrke finnes det ingen materialer som kommer opp mot stein. Produktene er på lager i begrenset volum.

Tykkelse cm – Polert flate og kanter; kr 10. Benkeplater kommer i en rekke materialer og prisklasser. Stein tåler det meste, og kan faktisk repareres dersom det skulle bli et hakk i . I dag var jeg på Sigdal interiør, og spurte på ca pris for min benkeplate. Leverer kjøkkenbenkeplater, badbenkeplater, peisplater etc.


Benkeplater i naturstein er elegant, tidløst og ikke minst solid. Ta kontakt for ytterligere informasjon og eventuelt pristilbud.

Vi leverer og monterer benkeplater i granitt (naturstein), marmor og komposittstein både for hjemmet og det . Vi har granitt, SileStone, betong, terrazzo, komposittstein og glass. Produkter i naturstein lar seg villig kombinere med annet materiale. Valg av benkeplate i naturstein eller kompositt, vil gi kjøkkenet et eksklusivt og tidløst preg og . Løpemeterprisene gjelder eller cm bredde med ferdig polert rett kant. Kvadratmeterprisene gjelder polert overflate, men upolerte kanter.


Hos HTH finner du et stort utvalg benkeplater i flere ulike materialer. Da kan benkeplater i stein eller laminat.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi