Plate kjøkkenvegg

Foretrekker du et rent og minimalistisk kjøkken? Bare lim platen rett på veggen, og den er klar til bruk. Nytt kjøkken i løpet av en ettermiddag ved hjelp av kjøkkenplater. Det er bare å lime platen på veggen, og den er klar til bruk. MAXBO tilbyr ulike kjøkkenløsninger fra både Marbodal og Harmoni.


Enten du skal bytte ut deler av kjøkkenet eller om du ønsker et helt nytt kjøkken! Vi leverer bakplater etter mål til ditt kjøkken. Vi leverer plater i klar akryl på størrelser opp til x meter uten skjøt (max mål 3040x2030mm). Det riktige valget for kjøkkenet ditt heter Kitchen Wall BerryAllocs Kitchen Wall-serie i slitesterk, kompakt laminat tåler både varme, vann og små uhell med .

FARGEKLATT: Velger du en fargesterk glassplate kan det. Disse platene er enkle å vedlikholde og du slipper fuger som samler fett . Det er mange elementer som skal på plass og en jungel av ting . Ny metallplate i rustfritt stål - perfekt for kjøkkenvegg i stedet for fliser. Platen benyttes i et hjørne - og gjerne hvor det fort blir fuktig eller fettete da den har . Platene på gulvet har jeg festet med plakatgummi, slik at de ikke.


Platene på vegg bruker jeg som whiteboard der jeg skriver huskelister osv.

Både Fibo Trespo og Smartpanel Tiles er våtromsgodkjente produkter med membran og en tiltalende overflate i ett. Ikke et helt vanlig kjøkken: Mal en glassplate, eller på veggen og sett en plate i glass eller plexi foran, så får du et helt individuelt uttrykk. Se inspirasjonsbilder av baderom, kjøkken, gang, soverom og uterom.


Finn aktuelle fliser, parkett eller laminat fra Right Price Tiles. På den måte forhindres det at det kommer smuss og fukt mellom plate .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi