Kaffetrakter storkjkken

COFFEE QUEEN - Profesjonell termostrakter for storkjøkken. BufretBortsett fra den tradisjonelle kaffetrakteren har utvalget av maskiner økt betydelig de senere årene. I tillegg til vanlig kaffe leverer flere av maskinene også .

I vårt storkjøkkensortiment finner du kaffe for alle smaksløker og anledninger. Produsent: Bravilor Bonamat Modell: Mondo MND2-0Vanntilkopling: Nei Strø230V . Proff kaffetrakter fra Brewmatic, komplett med filterholder og kolbe, manuell. Brukt kaffetrakter, inkl målekanne og renseposer til trakter.

Giorik,vinskap,restaurant, oppvaskmaskin, restaurant,catering,storkjøkkenutstyr,småutstyr,service, ismaskin,oppvask . Hjartdal Fjellstoge - Utstyrsliste på storkjøkken. Culina er en av Norges ledende leverandører av storkjøkkenutstyr til det profesjonelle storkjøkken. DM - ikke vanntilkoblet - for kanner, på brygg, og på varmeplate. Coffee Queen Mega Gold A er en allsidig kaffetrakter hvor du trakter liter rett i serveringsstasjonen. Med termosens teknologi så er den designet . Kjøkkenet i arbeidskirken er utstyrt med det meste.


Det finnes både oppvaskmaskin, komfyr og kaffetrakter for storkjøkken. Vår produktkatalog for kjøl vask og storkjøkken utstyr.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi