Glassplate kjøkken pris

Hei, Jeg lurer på om noen her har erfaring med pris på glass til å ha på veggen over kjøkkenbenken. AnonymforuHar fått pris på drøyt 0og. Her kan du selv regne ut hva designglass til bruk mellom kjøkkenskap og kjøkkenbenk vil koste.

Tast inn ønsket lengde og bredde i feltene til høyre og trykk på Beregn pris knappen. Du har mulighet til å legge inn mål på opptil ulike glass. Vi lager også glass over kjøkkenbenk på SPESIALMÅL til konkurransedyktige priser!


Velg mellom klart, frostet og lakkert glass. Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye . Beskytter mot vann og fettsprut på ditt kjøkken!

Herdet, klart glass gir et rent og naturlig uttrykk uten å ødelegge for kjøkkenets. Mye av arbeidsdagen vår går med til å jobbe med glass over kjøkkenbenk. Det er mange som ønsker seg herdet glass på kjøkkenet, men dette er ikke. Et priseeksempler på bakplater i glass, mm tykkelse: Høyde x Bredde Pris ink . Sortiment og priser kan variere mellom varehusene.


Eventuelle lokale tilbudspriser oppdateres ikke her.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi