Elektrisk fiolin

Tilgjengelig i en rekke farger og størrelser, kontrollere området inkludert Stentor, Yamaha og .

Det følger med en spesiell type harpiks som koster 2kroner. Vi er ansvarlige for importen av våre elektriske fioliner, og kan derfor tilby deg en elektrisk fiolin i en god kvalitet til en unikt rimelig pris. Vi selger både akustiske og elektriske fioliner.


Den akustiske fiolinen, er den som absolutt er mest brukt. Likevel velger mange en elektrisk fiolin som kan settes .

Elektrisk fiolin var, i likhet med det som skjedde med gitarer, først at en vanlig fiolin fikk innebygget mikrofoner. Dette viste seg i praksis som lite tjenlig, siden . En fiolin eller fele er et strykeinstrument med fire strenger som vanligvis er stemt i g (lavest), d aog e(høyest). Den elektriske fiolin er en moderne tilpasning av tradisjonell akustisk fiolin inneholder elektronikk for å fange og overføre fiolin lyd. En forferdelig omreisende musiker mageyei med elektrisk fiolin og en løkke pedal.


Fiolin Yamaha Silent Violin Elektrisk SV130S Brun. Elektrisk fiolin i proff klassen Morgan VE 800. Topp kvalitet og superlettvekt fra Concord; Ny flytende stol eliminerer feedback; Volum- og klangfargekontroll for enkel og presis . Elektrisk fiolin med headsett, bue,harpiks og koffert. Elektrisk fiolin med headsett, bue, harpiks og koffert.


A new kind of electric violin taking its design inspiration from the organic beauty of woo the simplicity of clean lines, and the comfort of light weight, combined . A next-generation electric violin that combines innovative beauty with solid live-performance features and potential.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi