Vaskerom gulv

Vi har fliser på vårt vaskerom, noe de forrige eierne la. Vi har malt gulv (epoxy) på vårt vaskerom, lys grå, det ser pent ut, men er hardt å gå . Fikk grisepriser på oppdrag - gjøre selv.

Er i prosess med å gjøre huset klart for salg, og i den anledning tatt på meg oppussing av vaskerom i kjeller. Skal bygge om et rom til vaskerom, der skal det plasseres bla vaskemaskin og. Rom med sluk skal ha gulv med tilstrekkelig fall mot sluk for de deler av gulvet . Vinylgulv sees oftest i kjøkken fordi den lukkede overflaten som vinylgulv har, ikke kan fåes ved laminat og tregulv.

Vinylgulv er bløtt å gå og stå på og lett å . Vi viser deg gjennom gulv-jungelen og hvilke alternativer som passer best i hvilke rom. Etter oppussingen har eierne fått et vaskerom som både er estetisk vakkert og. Og istedenfor å bytte ut gulvet, lot de det gamle være. Det er mange typer gulv å velge blant for den som ønsker å ha noe annet under. Det er egne våtromsbelegg – i badet eller vaskerommet kan du ikke bruke . I dag: Et lekkert vaskerom med badstue som brukes hver dag.


Basisen i innredningen ble gulvet med de store sorte klinker flisene og det . Jeg ønsker å fornye vaskerommet i kjelleren.

Planen er å gjøre det lettvint og rimelig, og så et flott vaskerom i et blad hvor gulvet var malt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi