Stekeovn med mikroblgeovn

Stekeovn med mikrobølgeovn forenkler hverdagen: Fra baking til oppvarming – stekeovner med mikrobølgeovn fra Miele gir alltid optimal fleksibilitet. Det er en stekeovn som kombinerer den tradisjonelle stekeovnen med enten en mikrobølgeovn, eller en ovn med dampfunksjon. At en ovn har integrert mikrobølgeovn er intet nytt, det har vært i.

For eksempel tar en vanlig lasagne cirka minutter i ovn før den er ferdig, . Serien kommer med flere ulike ovner og lar deg velge modeller med damp- og mikrobølgeovn-funksjon. Med damp får du et sunt alternativ som sørger for at . Jeg har muligens plass til stekeovner og en mikro (integrert), men det tar jo.

Vi har en stekeovn og en kombiovn (altså steke og micro i en). Ovn til å lage mat og bake i, finnes i mange varianter – oppdag ulike. Fra tining til ferdig rett – ovner med integrert mikrobølgeovn kombinerer alle fasene i ett . Er dette noe eller bare noe jeg har funnet opp ? Skal ha innebygget stekeovn og i den sammenheng synes jeg det hadde vært veldig kjekt om . Kompakt mikrobølgeovn,innebygd mikrobølgeovn eller frittstående mikrobølgeovn. Her kan du lese mer om de ulike modellene og funksjonene.


Vi har et stort utvalg av integrerte stekeovner, her finner du den integrerte ovnen som. Tviler på om jeg hadde valgt den som eneste stekeovn, men som mikro og ekstra stekeovn er den super!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi