Barnesmykker emalje

Smykkene forhandles av ledende gullsmeder i hele Norge. PiaPer er de klassiske smykkene til barn i sølv og emalje. Vi har også et stort utvalg dåpsgaver og smykker i gull og sølv samt bestikk og servise til barn.

Charms armbånd med prestekrager i hvit emalje f. Liten emaljesommerfugl i sølv og rosa emalje fr. Liten sommerfugl i sølv og hvit emalje fra Pia. Emalje er en meget hard glassmasse som kan brukes til å beskytte eller forsterke et metall, men som på smykker brukes som dekor i ulike farger. Thune har et stort utvalg gaver til barn.


Handle trygt og enkelt i vår nettbutikk med rask levering. Velkommen til Thune for bredt utvalg og høy kvalitet.

Fin margeritt øredobber i forgylt sølv med blank overflate og glatt hvit emalje. Vi har et godt utvalg av gode barnesmykker i forskjellige utførelser og materialer . Rufsa barnesmykker fra Opro - norske emaljesmykker. Vi har i alle år laget både hjerter og blomster i sølv og emalje. Pia og Per barnesmykker er norsk design i 9sølv og ekte glassemalje.


Gullsmed nettbutikk med det lille ekstra. Hos oss finner du designsmykker, interiør og bunadsølv mm.

Vi har søte små barnesmykker som passer perfekt som gave til dåpsbarnet, til en prinsesse eller er en. Halssmykke i forgylt sølv med hjerteanheng i rosa emalje. Arne Nordlie laget var et lite hjerte til barn i sølv og emalje.


Dette skulle vise seg å bli starten på vår kolleksjon av barnesmykker: . I tillegg har vi også et bredt utvalg innen gullsmykker til barn, samt vanlige sølvsmykker til barn uten emalje. Images and videos in instagram about barnesmykker. Pia Per barnesmykker i sølv med emalje #dåpsgave #bjorklundaskoy #allefortjeneråskinnelitt #. Barnesmykke i sølv, Stort malt rose hjerte Smykket er i sølv 9og belagt med ekte malt rose hjerte.


På smykket legges først et lag med transparent emalje.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi