Magnor juleservise

Miljøet er viktig for alle, også for Magnor Glassverk. I den sammenheng har vi det siste året måtte se på de fargene som er benyttet i vårt God Jul porselen. Helt ubrukt, selges fordi jeg ikke har behov for dette.

Selger deler av Magnors juleservise tegnet av Lars Carlson i fargene før 2014. Brukt en gang og selges fordi det sikkert kan gjøre nytten hos den eller de som .

God jul servise , stk kaffekopper og kaffe skåler til salgs. Selges høystbydende over 10kr,- , + frakt. Grøt terrin i God jul serviset til Magnor. Samler ikke på noe spesielt juleservise nei, men .

I den sammenheng har vi det siste året måtte se på de fargene som er benyttet i vårt God . Brødrene Flaarønning (61); Georg Jensen (23); Goebel (40); Holmegaard (14); Ihr (2); Jette Frölich (14); Magnor (3); Porsgrund Porselen (12); Rosendahl (4) . God Jul nyest GOD JUL er et sjarmerende juleservise fra Magnor Glassverk som tar vare på den ekte og gode julestemningen. Se mer av Magnor Glassverk ved å logge inn på Facebook. Er det mulig å få kjøpt krus og noe tilbehør til juleservise mitt, mangler litt.


EGERSUN MAGNOR, SP,PP Skåler fra Magnor.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi