Elektrisk musejager

En strømboks som sender ut høyfrekvent lyd som mus ikke tåler. Elektrisk skadedyrjager som skremmer mus (150kvm), maur (250kvm), mygg (40kvm), fluer (kvm), kakkerlakker (1kvm).

Lydrepellenter, som skal jage vekk mus med lydsignaler, selger som varmt hvetebrød. For å få en uavhengig dom, oppsøkte Forbrukerinspektørene Nasjonalt folkehelseinstitutt som er landets sentrale . Radarcan batteridrevet musejager Mus NYHET! Ultrasonisk musejager som dekker opp til kvm.

Da apparatet ikke må kobles til en stikkontakt er den rask . En pakke med stk AA batterier 5V alkanisk til Elektrisk musefelle. Musefelle - elektrisk høybølget lyd som jager dem bort - posted in Hus, hage og oppussing: Så noe som så veldig lurt ut på Jernia idag. Som du hører på navnet har ikke den amerikanske produsenten lagt fingrene imellom, men det er altså en elektrisk musefelle det er snakk om.

Svar på denne tråden, Canis diskusjonsforum - Åpent forum. Når du gir en klikkertrent hund et signal, . Selgeren hos Jernia klarte å prakke på meg en elektronisk museskremmer som lager høyfrekvente lyder i rommet og de elektriske ledningene. I fjor høst (de trekker jo gjerne inn da) kjøpte jeg elektrisk musejager på clas ohlson, som man setter i kontakten.


D: 5cm Pakken inneholder: x Insekts- og musejager, ultralydbasert. Elektrisk drevet og skal holde mus og annet krypdyr borte ved hjelp av høyfrekvente ultralyd. Plasseres på vegg, nær gulvet slik at lyden sendes utover gulvet horisontalt. Salerunner er Norges største salgsside og i dag har vi 3628rabatterte produkter.


Vi jobber for å spre oppdatert fagkunnskap om hunder, hunderaser og hundetrening og stimulere til et aktivt hundehold.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi