Teppe fra hay

NO; JOSEFINES GATE 23; 03OSLO; NORWAY; VAT NUMBER: 994085522. Peas er laget av hundrevis av små ullkuler, sydd sammen til et vakkert teppe med myk tekstur. HAY samarbeider med små, lokale veverier i India og Nepal, .

Peas fra HAY er et gulvteppe med karakteristisk vev, som minner om store perler. Peas er håndvevd i 1 naturlig ull og fåes i fem ulike størrelser. Pinocchio er et av HAYs mest kjente produkter. Dette flotte, runde gulvteppe er skapt av et veld av kulørte filtkuler.


Teppet er bundet sammen som om det var en . Mest relevant, Dato, Pris lav-høy, Pris høy-lav. Handle innredning og møbler fra Hay online hos Room21.

PynteputerRengjøreSalgServeringstilbehørSofaerStolerTepperTilbehør møblerUtstyrØvrigt . Pinocchio teppet fra Hay er oppkalt etter en type dansk godteri, små fargerike kuler med lakris inni, og er et teppe som får deg til å smile. Hay-tepper, Begge typer tepper er håndlagede og holder høyest mulig kvalitet. Det er noen forskjeller som skiller feltullteppene våre og. Form Cake Slice 7kr 6kr; Petrol Dekorhus i small 1kr 1kr; 36Kampanje - Serie Stol fra Fritz Hansen - hvitlakkert 5. HAy Peas teppe Medium grey Hay Peas teppe soft Gray . Product Review (submitted on March 2014): En veninne av meg spurte om jeg hadde kjøpt HAY sitt Pinnochio teppe da hun så mitt nye flotte teppe, jeg ble litt .

Populært, fargerikt teppe, som har blitt vist i mange interiørmagasiner. Teppet er håndlaget i Nepal og er av 1 ull, Hver kule er . Spar penger på Hay Teppe og andres nye og brukte merkevarer på Trendsales. Skandinavias største utvalg innenfor dameklær, herreklær, barneklær og . Vi har i utstilling Dot Carpet, som er nettopp det: et teppe laget av tusenvis av filtkuler, alt håndrullet . Man kan jo ikke annet enn å bli glad ved å ha disse teppene rundt seg. HAY samarbeider med små, lokale veverier i India og .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi