Kia soul elektrisk

Kia Soul Electric: Norges eneste elbil med års garanti! Kia Soul EV er klar for det norske elbil-publikummet og nå har vi omsider.

Kias elektriske variant av Soul gnistrer i gatene og strutter av energi. Møt nye Kia Soul Electric, den første helelektriske nullutslippsbilen fra Kia. En 1 elektrisk bil med imponerende rekkevidde og samme unike design som på . Kia Soul EV er mye mer typete enn sine naturlige konkurrenter, og med mulighet for å sitte høyt er Kia Soul med elektrisk motor en bil vi med rette har gledet oss . Kia Soul Electric er en av nykommerne har noe lenger rekkevidde enn.


Elektrisk drift av biler er jo et godt ( det beste) altarnativet til . Soul Electric er den første elbil-satsingen til Kia i Norge.

Den leveres med blant annet navigasjon, ryggekamera, Bluetooth, elektriske vinduer, varme i rattet, . Her kan du stille spørsmål, rett til en KIA forhandler - Skotvedt Asker og Bærum. BILTEST: Når Kia Soul vinner foran VW Golf og. Er ikke minst av bilene dine elektriske i 201 får du straffepoeng.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi