Plater til vegg kjøkken

Disse veggene har et moderne flise-mønster og holder seg rene og hygieniske år etter år. Med kun 3mm i tykkelse er de ideelle for oppussing. Med kjøkkenplater kan du selv fornye kjøkkenet ditt i løpet av en ettermiddag. Bare lim platen rett på veggen, og den er klar til bruk.


Kjøkkenplater er veggplater som er beregnet for å ha over kjøkkenbenken mellom. Kjøkkenplater - Kitchen wall - er et rimeligere og enklere alternativ til flis. MAXBO tilbyr ulike kjøkkenløsninger fra både Marbodal og Harmoni.


I tillegg har vi et bredt utvalg av både kjøkkenplater, benkeplater, blandebatterier, vasker, . Med kjøkkenpanel kan du selv fornye kjøkkenet ditt i løpet av en ettermiddag.

Smartpanel Kitchen gir kjøkkenet ditt et løft på rekordtid. Platene er tilpasset veggen mellom benk og overskap og monteres på eksisterende vegg eller . SAGA Nordic Timber på gulv og Smartpanel Veksel på vegg. Se vårt sortiment av veggplater og vaskelister til lave priser! Vi har massevis av stiler og farger som kan skjæres til for å passe til kjøkkenet ditt.


Du kan trekke kjøkkenbenken opp på veggen. Noen mener at fliser er den beste løsningen, mens andre foretrekker glassplater.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi