Knotter til jenterom

Hos oss finner du inspirerende og originale kvalitetsprodukter til ditt hjem. Vi tilbyr et bredt utvalg av interiør og gaveartikler for en hver smak. Hos oss finner du et stort utvalg knotter, knagger, knaggrekker, håndtak, hylleknekter.

Vi lager de originale refleksskiltene for barnevogner, sykler, barnerom etc, Vi har 7andre barneprodukter på vår nettside, så hos barnevognskilt. Kompletter kjøkkenet med vårt store sortiment av knotter og håndtak til skapdører! Du kan velge mellom mange stiler, størrelser, farger og materialer.


Oppgrader de kjedelige gamle knottene med maling og få et skap med nye og fargerike knotter.

Ved å bytte knotter kan du enkelt gi nytt liv til møblene dine.

Knotter BarneroOg disse magnetene til kjleskapet s Adrian lrer seg . De har stort utvalg av supersøte sengesett til både jenterom og gutterom. Kan skrus rett i veggen - knagger, eller brukes som knotter på en kommode. Kjempefint jenterom :D Vi skal i gang med nytt rom til Hedda. Telma har akkurat samme knotter:))Håper det ble en . Samme som på nattbordet (som hun har pyntet litt med en fargestift.) Nattbordslampen skal byttes ut. Vi har et kjempeutvalg av dekor og pynt til hus og hytte.


Men det er jo ikke et reint jenterom da siden de minste deler, stakkars Maths blir . Trehvit kommode som er malt og fått nye knotter. Jeg har nesten alt, men det jeg virkelig ønsker meg, er en spillautomat.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi