Retro kjøkken

Enkelte ideer er for gode til å gå i glemmeboken. Da vi en gang i tiden tegnet kjøkkenfronten Banér, var det ingen som kunne gjette at den . Banér er vårt retrokjøkken, her i fargen perlegrønn og med hvit skapstamme.

Kvänums retrostil er basert på modellene Banér og Trolle – falsede modeller som kjennetegnes ved at halve dybden av døren går inn i . Et retrokjøkken i serien Line kan være lekent og fargesterkt på utsiden, men innsiden er alltid kompromissløst moderne! På bildet viser vi Line oransje høyblank, . Moderne kjøkken fra 50-tallet- retrokjøkken. Noen kjøkkenbilder på en fredag i desember! I disse dager er det akkurat et år siden kjøkkenet ble . Smeg kjøleskapene finnes både i små og store modeller, så det er alternativer om du ønsker et retro kjøleskap til å ha på kjøkkenet, eller om du er mer .

Da familien Kjøbli kjøpte ett nytt hus på prosjektstadiet ble de begeistret over husets stil, innredning og beliggenhet i et område i Ranheim som var fullt av liv og . Familien ønsket seg et ordentlig håndlaget kjøkken i tre, og falt for kjøkkenmaker Frode Tingbøs verk. Drømmer du om å arve en retro ørelappstol? Den gamle kjøkkenkroken ble et sprekt retrokjøkken med noe moderne, en klatt . Den gamle kjøkkenkroken ble et sprekt retrokjøkken med noe moderne, en klatt 50-talls og noen doser 60- og 70-talls.


Svenske Kvänum produserer kjøkken inspirert av retro stil som passer inn så vel i byen som på landet. Liker du denne stilen så har de mange ulike og praktiske .

Det er vi som enkelt og raskt fornyer ditt kjøkken! Rank retro Kjøkkenet i tomannsboligen er ikke mer enn ett år gammelt,. Explore Elin Haugerud's board Retro kjøkken on Pinterest, the world's catalog of ideas. Tag design, Retro and Cupboards. Explore Gunnlaug Møen's board kjøkken on Pinterest, the world's catalog of ideas.


Flott retro kjøkkenvekt fra Typhoon med stor bolle. Flott retro boks med en liten booklet med oppskrifter. Den lille vinkelen i forgrunnen avskjermer kjøkkenet så det virker.


Ikke monter et landlig kjøkken, selv om du elsker stilen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi