Retro hvitevarer

Du lurer kanskje på hvorfor harde hvitevarer som for eksempel kjøleskap må se så kjedelige og ensformige ut? Kjøkkenet er i gammel stil med faspanel og . Alle Retro-kjøleskap har et særpreget utseende, optimal plassutnyttelse og selvfølgelig alle funksjonene man forventer av et kjøle- og fryseapparat.

Kjøleskap og komfyr fungerer som de skal. Vaskemaskinen har ikke vært forsøkt prøvd på mange . Kjøl Frys; Frittstående kombiskap . Husky Retro 1kjøleskap (sort) - Lite, frittstående kjøleskap fra Husky i et attraktivt retrodesign. Frister det med et helt nytt kjøkken og flunkende nye hvitevarer til en verdi av 00-?


Vi presenterer en rekke vintage retro hvitevarer y retro kjøkken tilbehørOg retro stil utstyr. I denne kategorien finner du både store apparater som er Neveras retro .

Husky Retro 1kjøleskap selges for salg, rubrikkannonser Norge, Til salgs, Elektronikk og hvitevarer Hvitevarer. Utvendig mål: B 4mm, D 3mm, H 2mm. Innvendig mål: B 3mm, D 2mm, H 2mm.


Byggeshop bestiller varene direkte fra leverandør, uten omvei, uten lagring, uten kapitalbinding. Vi arbeider for at våre kunder skal få de beste merkevarene . Gorenje Classico komfyr i svart Gorenje Classico . Vi har Informasjon og regnskapstall for bedrifter i bransjen Hvitevarer - En gros i Akershus.

Vi har nå 1Retro hvitevarer fra Finn. Bilde av Smeg Kombiskap Retro NoFrost 1cm Pastellblå. Smeg Kombiskap Retro NoFrost 1cm Pastellblå.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi