Menu skohorn med magnet

Shoe Horn er produsert i rustfritt stål og har et diskré magnetfeste som gjør at . Heng skohornet på veggen der du tar på deg skoene, og gled deg over det vakre designet.

Elegant skohorn i rustfritt stål fra Menu. Leveres med magnet for oppheng på vegg slik at det alltid er tilgjengelig. På jakt etter ny skoskje (skohorn, skojern).


Skohorn er praktisk, men den forsvinner fort - spesielt hvis du har barn hjemme som slenger den fra.

Shoe Horn är tillverkad i i rostfritt stål och har ett diskret magnetfäste som gör att .

I midten av magneten sitter det en gummidel . Shoe Horn er lavet i rustfrit stål og har en diskret magnet som sikre at det altid . Skohornet fra Menu er et praktisk hverdagsredskab i smukt design, med sin. Skohorn m väggfäste Polerat rostfritt stål Längd cm Butikspris ca 600:- Från Menu. Skohorn: Menu Design: Charles Wilson NYHED: Nye farver - Neon orange, og Lime Et enkelt og meget elegang skohorn i blankt stål med magnetisk . Menu lever og ånder for: et endeløst søk etter vakkert skandinavisk design med ekte orginalitet. Ett helt nytt skohorn designat av Charles Wilsson av märket menu.


Den fästs i en magnethållare som sedan fästs på väggen, vilket gör att . Materiale, Rustfrit stål, magnet, gummi . Jämför priser och läs recensioner på Skotillbehör. Vi hjälper dig att hitta rätt Skohorn Skotillbehör och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi