Interirtips bad

Skal du renovere eller bygge nytt bad og ønsker baderomsinspirasjon, så har du kommet til rett sted. Her har vi samlet et stort antall baderomsbilder og . NO: Liten plass eller slunken lommebok trenger ikke ødelegge drømmen om et herlig luksusbad.

Her finner du interiørbloggernes fineste bad. Under finner du enda fantastiske bad som ikke . Et godt bad er mer enn et sted der man holder den personlige hygienen på stell og avleverer sitt fornødne. Her finnes artikler og tips som vi håper kan gi inspirasjon til ditt nye bad.

Små baderom kan være en utfordring når det kommer til innredning. Vi gir deg tipsene for hvordan du med enkle grep kan få plass til det du . Du kommer langt med litt kreativitet, maling og noen vannfaste tusjer. På Kreative Idéer finner du kreative og gode idéer, DIYs, smarte tips og oppskrifter.


Mye av resten av huset er bygget i betong, men på badet er det marmor som regjerer. Hvordan blir et bad skapt av en boligstylist som insisterte på å ha et rom bare for seg selv. Smarte interiørtips til boliger med liten plass .

Ny innredning ble satt inn, kjøpte et kommodeskap på Living. IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør. Er du interessert i interiør, bolig og DIY?


Med BoligPluss' nyhetsbrev får du inspirerende boligbesøk og shoppingtips levert i innboksen din to ganger i uken! Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro, shabby chic eller klassisk stil. Moderne bad med et areal på 2mi en leilighet i Stavanger. Inspirasjonen for hele rommet var et konkret ønske fra kunden. For dager siden - Fås hos Berle møbler interiør og TiT art design.


Ta en tur innom Drømmekjøkkenet og sjekk ut mulighetene. Få inspirasjon til ditt eget interiør, sjekk det siste av interiørtrender, og få. Du trenger ikke alltid å bruke så mye tid og penger for å få badet til et nytt nivå.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi