Holmegaard perfection vinglass

Vinentusiast Tom Nybroe har med designet af serien Perfection skabt et vinglas, der forener professionel funktionalitet med Holmegaards krav til håndværk og . Hvitvinsglasset på cl er skapt til de fleste hvitviner med syrlige fruktnyanser som temmes best på en litt mindre overflate. Kjøp Perfection rødvinsglass cl fra Holmegaard.

Rødvinsglasset på cl er et godt all round-glass med en relativt stor overflate til de fleste rødviner og . Kjøp Perfection Sommelier-glass cl fra Holmegaard. Galaxy er en serie elegante glass for festbordet. Holmegaard Holmegaard Cabernet Vinglass CL stk CL.


Perfection vinglass fra Holmegaard er designet av Tom Nybroe med fokus på optimal og fin behandling av vin. Se vårt tilbud på Holmegaard Perfection Champagne cl, pk på flust. Se vårt tilbud på Holmegaard Perfection Bourgogne cl, pk på flust. Bourgogne vinglass som fungerer i finere selskap og til enkel hjemmekos. Holmegaard Perfection vinglass er designet av Tom Nybroe og kommer i utgaver både til rødvin, hvitvin og champagne, i tillegg til ulike . Vinekspert og designer Tom Nybroe har tegnet Perfection-serien for Holmegaard med ambitionen om at skabe det perfekte vinglas.


Kelkoo hjelper deg å finne rett pris på Holmegaard Glass. Holmegaard Perfection Hvitvin cl 6-pack. Holmegaard Cabernet vinglass cl, 6-pakk. The Perfection Burgundy Glass, cl, is available from Holmegaard.


Vinentusiast Tom Nybroe har med designet av serien Perfection skapt et vinglass som forener professionel funktionalitet med Holmegaards krav til håndverk og . Nå Perfection rødvinsglass 6-pack - cl (cl) - Holmegaard . Siden 18har Holmegaard skapt vakkert, munnblåst glass blant annet for det danske, kongelige hoff. HolmegaardPerfectionVannglass cl kr 99.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi