Avtrekkshette storkjkken

Ventilasjonshette vegghette Avtrekkshette. Gastro Line - Moss - leverandør av storkjøkkenutstyr og dagligvare utstyr til storkjøkken, Østfol Oslo og Akershus.

Avtrekkshette som koples på eksisterende ventilasjonsanlegg, passer over hetteoppvaskmaskin. Hetten består av en front på 100cm bredde, . Lindab leverer kjøkkenhetter og ventilasjonsløsninger for storkjøkken fra Jeven AB. Ethvert kjøkken er unikt i form av layout og hvilke kjøkkenapparater som .

Selger et stort kjøleskap og en avtrekkshette. Avtrekkshetta ble for stor til min lave garasje og kjøleskapet ble for lite til en Blichmann gallon. I tillegg til Uvtech sine produkter så bearbeider Meknett as markedet innen storkjøkken ventilasjon med avtrekkshetter fra svenske Acticon AB.


Rustfri ventilasjonshette for storkjøkken. Mål: Lengde 1cm Bredde: cm Høyde: cm. Av Jan Kalvik - Løsningen er modulært oppbygget i en estetisk design. Det er praktisk og hygienisk tilpasset for montasje sammen med en avtrekkshette og . Hetten består av en front på 100cm bredde, og stk sideplate .

Ventilasjon og kjøling er helt nødvendig i et storkjøkken for å:.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi